Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Säännöt

Kausikortti-, vaellus- ja muut ryhmäsäännöt

Kausikortti toimii siten, että ratsastaja varaa paikan vakiotunnille koko kaudeksi.
Kortti kattaa aina yhden kauden, joko syyskauden, joka kestää elokuusta jouluun
tai kevätkauden, joka kestää uudestavuodesta juhannukseen.
Perhekortilla vähintään kaksi henkilöä perheestä ratsastaa kerran viikossa.

Hinnat vaihtelevat sen mukaan käykö tunneilla kerran vai kaksi viikossa ja kuinka monta perheenjäsentä käyttää perhekorttia. Meillä kauden voi myös maksaa korottomissa maksuerissä kauden aikana.

Sekä kausikortilla että alkeiskursseilla ratsastavat sitoutuvat maksamaan koko kauden/kurssin vaikka lopettaisikin kesken.
Pidempiaikaisissa sairastapauksissa voimme korvata tunnit myöhemmin, lääkärintodistus toimitettava esteellisyydestä. Tällöin rästit voi suorittaa kun on kunnossa.

Kausikorttilaisille on aina automaattisesti varattu paikka seuraavallekin kaudelle. Kauden päättyessä tulee ilmoittaa, jos ei aio jatkaa. Jos ei jostain syystä tulekaan kauden alkaessa, on ratsastaja velvoitettu maksamaan kuukauden ratsastustunnit. Ilmoittautuessa vie aina toisen halukkaan paikan, sillä kysyntää on runsaasti ja kursseilla on rajallinen määrä paikkoja.

Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta, vaan on hyvä liittyä esimerkiksi Suomen islanninhevosyhdistyksen tai Suomen ratsastajainliiton jäseneksi, ja näin varmistaa sekä tapaturmavakuutus että Hippos ja/tai Islanninhevosuutiset-lehden.
Kaavakkeita saa Mintzulta.
Peruutukset
ratsastustunti tulee perua viimeistään edellisenä päivänä kello 16 mennessä, mikäli haluaa ratsastaa tunnin rästinä. Rästit tulee käyttää kuukauden sisällä. Sovi rästeistä Letun kanssa.
Myöhään tehdyistä tuntiperuutuksista tai tunnille saapumatta tulemisesta veloitetaan normaali tuntihinta. Peruuttamatonta tuntia ei voi ratsastaa rästinä.

Kaudessa 2 ratsastuskertaa voidaan korvata tarvittaessa teorialla jos tilanne tai sää niin vaatii.
Pakkasrajat toimivat tilanteen mukaan, viima lisää pakkasen purevuutta.

Peruutukset yksittäisiin paikkoihin (1-2 hlöä) kahden tunnin ryhmämaastoihin tulee tehdä kolme arkipäivää aikaisemmin. (3-enemmän Asiakkaita -  5 päivää aikaisemmin) 
erikoisvaellukset 3 tuntia ja pidemmät perutaan viimeistään 10 päivää aiemmin.
Jos peruutusta ei ole tehty ajoissa, on velvoitettu maksamaan maaston koko hinta. Vaihtoehtoisesti voit hankkia itsellesi maaston tasoon sopivan sijaisen.

Omat ryhmämaastot tulee peruuttaa kaksi viikkoa ennen maaston ajankohtaa. Peruuttamaton maasto on maksettava kokonaisuudessaan. Mikäli yksittäinen henkilö porukasta sairastuu, voi hän käydä ratsastamassa maaston seuraavana vapaana päivänä.
Suurien ryhmien ja ruokapakettien varaajien on ilmoitettava ratsastajien lukumäärä vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Samalla ryhmä sitoutuu maksamaan varauksen kokonaisuudessaan, vaikka osa ryhmästä ei tulisikaan paikalle.


Mintzun Issikkatalli, Puh. 040 5513117, posti(a)mintzu.net

  näytä normaaliversio » Ylös